Reglering

 

 

Den nya socialnetwork för restauranger pizzerier bar night clubs ect.

Skriv in dej och ladda in dina videon som du giort med din mobil från 3 min. Til 15 min.av din bar eller restaurang. Köket, trädgården eller gästerna på en fest.
Typiska rätters don stad, och video av staden

Denna sociala vilja tjänar för att göra dig känd över hela världen!

Denna social besökare kan posta foto, video av recept ock skriva till varandra
Det kommer att finnas möjligheter att chatta med lokalerna för att beställa bord, pizza takeaway ect.
Denna social ska hiälpa er att bli kända I hela världen.
Tillägg från Youtube video från en stad som du gillar också från ett berg, land eller strand. Tillägg också video med den music du tycker om.
Igna artister kan sätta in video med deras sånger, dom bästa kan vinna ett pris.

Besökare av denna social kan posta foto och video av olika recept ok skriva till varandra .
Man skall kunna chatta med lokalerna för att beställa bord, pizza takeaway ock mer. Man skall kunna ta ordering utan att gå till restaurangen.

Det kommer att finnas publicitet. Det som kommer upp av det kommer att delas upp 70% till socianetwork och 30% till medlemmarna. Det kommer att finnas spel för att locka besökare på bloggen. Det kommer ut 20/25 log klicka på en kommer numret ut vinner du det som finns på det.

Alla kan spela gratis flera gånger om dan. Det kommer att finnas andra spel också som slotmashiner eller roulette där du kan vinna en middag.

Den som blir vald vid spelen kan äta på restaurang med familjen. Det kommer att vara restaurangen som betalar. Sätta in spelen är frivilligt och det ska fungera när allt håller på i 100%

Bland dom som visitera denna social kommer 2 till 6 personer av familjen eller vänner att få ett pris som dom kan komma överens om vad eller en resa till en stad all inklusive för en vecka

Spelen blir tillåtna bara om cheferna vill det ock kunderna kommer att spela gratis så många gånger som man kommer överens med. På sin webbsida kan han sätta alla gratisspel som han vill för att locka vänner och grupper

Man kommer att kunna skapa en grupp på en sida på den restaurang man vill för att chatta med andra för att organisera fester och visa foto och video av festerna och publicera recept

socialnetworkristoranristoran tackar alla som vill skriva in sej och komma med på vår stora grupp.
I denna social är det förbjudet att bete sig dåligt och att använda den till andra saker. Den ska användas bara för att lära känna restauranger och andra affärer.
Bara presidenten har förmågan att ändra något. publiciteten skall inte bli för invasiv. Spelen skall bli abinerade med publicitet. Det är därför dom är gratis. När det kommer fram kännas något på denna social ska en del av pengarna användas till forskning och utbildning.
socialnetworkristoranristoran är en idé av Materazzi Claudio. Presidenten.
skicka oss alla foton och videoklipp på din restaurang som är vackra med din mobiltelefon, vi lägger till fler videor, som på första sidan.
Skicka oss ditt telefonnummer, adress, facebook-kontakter, etc. till det här e-postmeddelandet
socialnetworkristoranristoran@gmail.com.
vi gör allt.
Kostnad. 192€+moms=232€tot. För vår webbsida med foto video och kontakter, adresen av ert aktivitet som ni kan skicka genom e-mail.

Tack till alla, tekniker och de som har hjälpt till att växa socialnetworkristoranristoran.

Matterazzo Claudio

socialnetworkristoranristoran@gmail.com

Commenti chiusi