instruktioner

 

 

Din sida på socialnetworkristoranristoran kostar bara 232 euro / år (inklusive skatter) och kommer att ha samma strukturella layout som alla andra registrerade sidor.

Registrering är enkelt!
Det bara klicka på den del registrering som du hittar i menyn på webbplatsen, fyll i den lilla information vi ber dig och gå vidare till betalning med kreditkort via PayPal, för närvarande den säkraste metoden för online-betalningar.
Det är nödvändigt att skicka ditt multimediamaterial (video och foton som du vill) för att skapa, inom några dagar, din offentliga sida. När du kommer att bli en del av socialnetworkristoranristoran, kommer det att bli lättare att hitta dig på nätet och alla kommer att titta på din meny, beställa en pizza med ett telefonsamtal, en stek eller en första eller bok för lunch eller middag.

5 användbara tips från socialnetworkristoranristoran Team:

1. För att förenkla sändning av innehållet i ditt företag som kommer att visas i din personliga sida socialnetworkristoranristoran.com, försöker skicka oss bilder och videoklipp som har en god kvalitet och som är karakteristiska för din verksamhet. Har du några ursprungliga recept? Har din restaurang en speciell inredning? Finns det några detaljer i ditt företag som du är stolt över och vill visa alla stolta?

2. Trots din originalitet måste socialnetworkristoranristoran respektera jämställdhetsreglerna för alla och förbli i platsens förinställda strukturella inställning. Vi behöver bilder av: aperitif,’, aptitretare-menyn, förrätter och huvudrätter, vin och sprit, ostar, bakverk och bilder på din restaurang, insidan med inredningen, maten, gästerna vid borden och personal .

3. Skicka oss alla på socialnetworkristoranristoran@gmail.com, utan att glömma adressen (plats), kontakter (telefonnummer, e-post), webbplats och social (facebook, Instagram).

4. Vi kommer att utveckla din personliga sida genom att lägga till fler videoklipp från YouTube, för att främja intresse och kunskap, förutom ämnet catering och god mat. Har du några favorit YouTube-videoklipp som du vill lägga in på din sociala nätverkssida? Tveka inte att skriva oss dina preferenser på socialnetworkristoranristoran@gmail.com.

5. Missa inte chansen att bli med i vårt samhälle! Socialnetworkristoranristoran välkomnar med glädje delningen av alla, medlemmar och besökare, för att skapa ett utrymme med stor gemytlighet, med respekt för var och en. Vårt uppdrag är att bilda ett socialt nätverk (socialt nätverk) och uppmuntra spontan framväxt av grupper av både tematiska ämnen och enskilda restauranger eller någon av dina önskemål.
Närvaron på socialnetworkristoranristoran är ett tillfälle att inte missa för ditt företag, det är en ny värld som vi vill skapa tillsammans med er alla!

Commenti chiusi